Yksilöllisempää ja parempaa ratsastusta!

Kaikki asiakkaamme ovat varmasti huomanneet, että Equstomin tapa auttaa oppilaita kehittymään paremmiksi ratsastajiksi on tukeutunut yhä enemmän kehonhallinnan kehittämiseen. Method Putkisto Huippuliikkuja menetelmä on auttanut lukuisia oppilaitamme ymmärtämään oman kehonsa liikkeenhallintaa paremmin ja soveltamaan sitä ratsastukseen. Lopputuloksena oppilaat ovat pystyneet ratsastamaan pienemmillä ja selkeimmillä avuilla ja hevonen on liikkunut tyytyväisemmin ja kuuliaisemmin. Ratsastuksen laatu on selkeästi parantunut.

 

Koska tiedän, että parempi kehonhallinta on avain hevosen ja ratsastajan saumattomaan yhteistyöhön ja koska jo tehty työ oppilaiden keskuudessa myös sen osoittaa, on tullut aika ottaa seuraava askel.

 

Olen päättänyt entistä määrätietoisemmin lähteä kehittämään Equstomista maanlaajuisesti tunnustetun ratsastajien kehonhallintaan panostavan ratsastus- ja liikuntakeskuksen.

 

Method Putkisto Huippuliikkuja menetelmä tukee kaikkea tulevaa ratsastusopetustamme

Kevätkauden alusta lähtien otamme kaikkeen ratsastukseen mukaan lajia tukevan Method Putkisto Huippuliikkuja opetusteknisen menetelmän. Se tarkoittaa, että perinteinen ratsastuskoulutoiminta päättyy ja kaikkea ratsastusopetusta tuetaan myös Method Putkisto 3D Huippuliikkuja lattiaharjoitteilla. Näin varmistamme, että kaikki oppilaamme varmasti pystyvät kehittämään ratsastustaan mahdollisimman tehokkaasti.

 

Kevätkaudella meillä tulee olemaan 3-4 henkilön ratsastustunteja maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Viikkotunneilla käyvät oppilaat voivat valita milloin käyvät Method Putkisto -kehonhallintatunneilla.

 

Koska kaikki opetus jatkossa yhdistää kehonhallinnan ja ratsastuksenopetuksen, pidetty ratsastuksenopettajamme Minkki Peltonen lopettaa Equstomista vuoden vaihteessa.

 

Yksityishevosten omistajille toimintamme kehitys ei aiheuta muutoksia. Maneesi aikaa on jatkossa enemmän tarjolla.

 

 

Tervetuloa glögi- ja infotilaisuuteen 21.11. klo 14.00

Muutos tavallisesta ratsastuskoulusta ratsastuskeskukseksi, jossa keskityn auttamaan asiakkaita kehonhallinnan kautta kehittymään entistä paremmiksi ratsastajiksi, on selkeä muutos ajattelutavassa. Vaikka muutos saattaa tuntua suurelta, on se tehtävä, koska tiedän että vain paremman kehonhallinnan kautta laadukas ratsastus on mahdollista.

 

Järjestämme 21.11.2015 klo 14.00 pikkujouluglögitilaisuuden, joka samalla on infotilaisuus Equstomin uudesta kehonhallinta- ja ratsastuskonseptista. Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 19.11.2015, sanna@equstom.fi

 

Järjestämme myös Minkin kanssa pikkujoulujuhlat 19.12.2015. Järjestelyt ovat vielä käynnissä, mutta varaa jo nyt aika almanakastasi. Kerromme lähiaikoina lisää!

 

 

Toivon, että löydät uusista palvelupaketeistamme sinulle parhaan vaihtoehdon. Jos valmiista ratkaisuista ei löydy sopivaa, niin räätälöidään yhdessä sinulle oma ratsastuspaketti. Toivoisin että voitte tehdä kevään tuntien varaukset 1.12.2015 mennessä.

 

Mikäli jotkut teistä eivät tule jatkamaan uuden konseptimme mukaisessa ratsastustoiminnassa, haluan kiittää teitä yhteisistä vuosistamme Equstomissa sydämeni pohjasta. Matka tähän pisteeseen ei olisi onnistunut ilman teitä!

 

Vastaan luonnollisesti kaikkiin mahdollisiin asiaan koskeviin kysymyksiin ja toivottavasti tapaamme 21.11. järjestettävässä tilaisuudessa.

 

 

Ystävällisin terveisin,

Sanna Siekkinen

Method Putkisto Huippuliikkuja Pro –ohjaaja,

Method Putkisto Individual Trainer

Puh. 040 515 6809

sanna@equstom.fi.